Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Atrijum fizikalna rehabilitacija

Dobro došli u centar fizikalnu terapiju Atrijum

U prizemlju Hotela Radon Plaza, u sklopu Poliklinike Atrijum otvoren je i Centar za fizikalnu terapiju, masaže i akupunkturu Atrijum, vaš centar za sve što fizičkom i mentalnom zdravlju treba. Kod nas možete pronaći širok spektar tretmana fizikalne terapije, različite vrste masaža kao i tretmane akupunkture.

Tim stručnih i iskusnih zdravstvenih radnika i terapeuta posvećen je tome da Vam pomogne da se osjećate bolje i funkcionirate bez problema. Bez obzira da li se radi o oporavku od povrede, hroničnoj boli ili jednostavnoj želji za opuštanjem – u Atrijumu ćete pronaći put do boljeg sutra.

Šta vam nudimo:

  • Fizička terapija: Naši fizioterapeuti rade na rehabilitaciji raznih telesnih tegoba, od povreda mišića i zglobova do artritisa i neuroloških disfunkcija.
  • Masaža: Maseri u Atrijumu vam pomogu da smanjite stres, poboljšate cirkulaciju, ublažite bol i postignete duboku opuštenost.
  • Akupunktura: Tradicionalna kineska medicina na moderni način. Akupunkturom tretiramo bol, migrene, anksioznost, nesanicu i mnoge druge zdravstvene tegobe.

Zašto izabrati Atrijum:

  • Individualni tretman: Za svakog pacijenta pristupamo personalizovano, razvijajući plan terapije koji se usklađuje sa vašim jedinstvenim potrebama.
  • Iskustvo i profesionalizam: Naši terapeuti su licencirani i imaju bogato iskustvo u pomaganju ljudima da ostvare svoje zdravstene ciljeve.
  • Prijatan ambijent: Trudimo se da Atrijum bude udoban i sprovodno mjesto gdje se možete u potpunosti prepustiti tretmanu.

Zakažite prvi pregled već danas!

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim uslugama i rezervirali prvi tretman. спреmni smo vam pomoći na vašem putu ka boljem zdravlju i sreći!

Piše: