Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Atrijum Akupunktura, kineska medicina i tretmani

Kineska medicina

Tradicionalni kineski tretmani

Otkrijte drevne tajne kineske medicine kroz našu kolekciju tradicionalnih kineskih tretmana. Slijedeći filozofiju ravnoteže tijela i uma, ovi tretmani pružaju holistički pristup vašem zdravlju i blagostanju.

Tui Na masaža

Tui Na masaža je tradicionalna kineska terapija koja se fokusira na oslobađanje blokada energije i poticanje protoka životne sile ili Qi. Kroz kombinaciju pritiska, istezanja i manipulacija, ova masaža pomaže u ravnoteži tijela i uma. Osim što pruža opuštanje i olakšanje od bolova, Tui Na masaža također potiče samoregulaciju tijela i jačanje imunološkog sustava.

Cupping therapy 

Cupping terapija koristi vakuumsko staklo ili silikonske čaše koje se postavljaju na određene dijelove tijela kako bi se potaknula cirkulacija krvi, olakšala napetost mišića i oslobodili toksini iz dubljih slojeva tkiva. Ova drevna tehnika potiče detoksikaciju tijela i poboljšava opće zdravlje i dobrobit.

Gua Sha (struganje)

Gua Sha je tehnika struganja koja se koristi za oslobađanje stagnirane energije i toksina iz tijela. Koristeći poseban alat za struganje, terapeut nježno struže kožu, potičući protok krvi i limfe. Ova terapija može pomoći u smanjenju upale, olakšanju bolova i poboljšanju cirkulacije.

Akupunktura

Akupunktura je tehnika koja se temelji na postavljanju tankih igala na određene točke tijela kako bi se potaknula samoregulacija tijela i ublažili različiti simptomi i poremećaji. Kroz uravnoteženje energije i stimulaciju određenih točaka, akupunktura može pomoći u liječenju raznih zdravstvenih problema, uključujući bolove, stres, anksioznost i probavne smetnje.

Elektroakupunktura

Elektroakupunktura kombinira tradicionalnu akupunkturu s električnom stimulacijom kako bi se pojačao terapijski učinak. Kroz primjenu niske električne struje preko igala, ova tehnika može poboljšati cirkulaciju, smanjiti bolove i potaknuti proces ozdravljenja.

Kozmetička akupunktura

Kozmetička akupunktura je inovativna metoda koja koristi fine igle postavljene na određene točke lica kako bi se potaknula proizvodnja kolagena, poboljšala cirkulacija krvi i smanjile bore. Ova prirodna metoda pomlađivanja kože može rezultirati zdravijim, svježijim i mlađim izgledom.

Povezane usluge iz iste oblasti