Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Atrijum medicinske masaže

Masaže

Dobrodošli u naš svijet opuštanja i revitalizacije putem masaža. Naša kolekcija masažnih tretmana prilagođena je Vašim potrebama i željama, pružajući vam jedinstveno iskustvo balansiranja tijela i uma.

Aroma masaža 

Uronite u oazu mirisa i dodira s našom aroma masažom. Kombinirajući blagotvorne učinke masaže s esencijalnim uljima, ova masaža pruža duboku relaksaciju i osjećaj unutarnjeg mira. Prepustite se mirisima koji će vas voditi na put opuštanja i osvježenja.

Sportska masaža 

Za sve ljubitelje aktivnog načina života, sportska masaža je savršen izbor. Ova masaža ciljano djeluje na duboke mišićne slojeve, opuštajući napetost i potičući cirkulaciju krvi. Osjećajte se osnaženo i spremno za nove sportske izazove nakon ove terapije.

Parcijalna masaža 

Ako imate specifična područja tijela koja zahtijevaju pažnju, parcijalna masaža je idealan izbor. Fokusira se na određene dijelove tijela koji su pod stresom ili napetošću, pružajući Vam olakšanje i osjećaj duboke relaksacije. Neke od parcijalnih masaža koje se obavljaju su : parcijalna masaža vrata i ramena, parcijalna masaža leđa

Anti-stres masaža 

Oslobodite se svakodnevnog stresa i napetosti s našom anti-stres masažom. Ova terapija kombinira tehnike opuštanja s dubokim masažnim pokretima, oslobađajući vas napetosti i vraćajući vam miran i balansiran um.

Refleksologija stopala 

Stimulirajte refleksne zone na stopalima kako biste postigli opuštanje i poboljšali cjelokupno zdravlje tijela. Refleksologija stopala koristi drevne tehnike kako bi potaknula prirodne mehanizme samoregulacije tijela i osigurala opuštajući efekt.

Povezane usluge iz iste oblasti