Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Parcijalna masaža vrata i ramena: Oslobađanje napetosti i opuštanje

Parcijalna masaža vrata i ramena: Oslobađanje napetosti i opuštanje

Parcijalna masaža vrata i ramena u Atrijumu je tretman dizajniran za oslobađanje napetosti i poboljšanje pokretljivosti ovih važnih područja tijela. Ako ste osjetili napetost u vratu i ramenima zbog dugotrajnog sjedenja za stolom, lošeg položaja ili stresa, naša parcijalna masaža vrata i ramena pružit će vam trenutno olakšanje i osjećaj dubokog opuštanja.

Tehnike parcijalne masaže vrata i ramena

Naši terapeuti koriste različite masažne tehnike kako bi ciljano radili na oslobađanju napetosti i bolova u vratu i ramenima. Evo nekoliko tehnika koje se koriste u ovom tretmanu:

Mekani pokreti za zagrijavanje: Počinjemo tretman laganim, mekanim pokretima kako bismo zagrijali tkivo i pripremili ga za dublje tehnike masaže.

Duboki pritisak: Koristimo duboki pritisak kako bismo ciljano radili na problematičnim područjima i oslobodili nagomilanu napetost u mišićima vrata i ramena.

Korištenje palca i lakta: Naši terapeuti koriste prste, palce i laktove kako bi pružili ciljani pritisak na specifična područja gdje se osjeća najveća napetost.

Istezanje mišića: Ponekad uključujemo lagane tehnike istezanja kako bismo poboljšali pokretljivost i fleksibilnost mišića vrata i ramena.

Trajanje tretmana

Parcijalna masaža vrata i ramena u Atrijumu traje 30 minuta, pružajući Vam brzu i učinkovitu terapiju koja će Vam pomoći osloboditi se napetosti i osjećati se bolje u kratkom vremenskom roku.

Prednosti parcijalne masaže vrata i ramena

Osim trenutnog osjećaja olakšanja, parcijalna masaža vrata i ramena ima brojne dugoročne koristi za vaše zdravlje i dobrobit. Ova masaža može smanjiti bolove i napetost, poboljšati cirkulaciju krvi, smanjiti stres i poboljšati opći osjećaj blagostanja.

Zašto odabrati Atrijum za parcijalnu masažu vrata i ramena

U ugodnom i opuštajućem okruženju našeg centra, možete se potpuno opustiti i prepustiti stručnim rukama naših terapeuta.

Povezane usluge iz iste oblasti