Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

PAKET ZA DVOJE - RELAX

Paket masaža za dvoje – RELAX

Duo Relax Paket u Atrijumu predstavlja savršenu kombinaciju masaža dizajniranih za potpuno opuštanje i oslobađanje od stresa. Ovaj poseban paket namijenjen je parovima koji žele zajedničko iskustvo opuštanja i obnavljanja, pružajući jedinstvenu priliku za povezivanje i revitalizaciju.

Tui Na masaža za žene

Tui Na masaža, tradicionalna kineska tehnika masaže, prilagođena je specifično za žene kako bi se potaknuo protok energije i postigla ravnoteža unutar tijela. Naše iskusne terapeutkinje koriste pritisak, tapkanje duž meridijana kako bi oslobodile blokade i potaknule opuštanje i obnovu.

Aroma masaža za muškarce

Aroma masaža je moderna tehnika masaže koja koristi esencijalna ulja kako bi se postigao duboki osjećaj relaksacije i revitalizacije. Naši terapeuti koriste lagane, fluidne pokrete i umirujuće mirise kako bi Vas odveli na putovanje osjećaja i oslobodili napetosti iz tijela.

Trajanje Masaža i Cijena Paketa

Oba tretmana u relax paketu traju 45 minuta, pružajući dovoljno vremena za potpunu relaksaciju i oslobađanje stresa. Cijena ovog paketa iznosi 110,00 KM, nudeći izvanrednu vrijednost za kombinaciju vrhunskih terapija.

Zašto odabrati duo relax paket u Atrijumu

U Atrijumu, Vaše blagostanje je naš prioritet. Sa relax paketom, vi i vaš partner možete doživjeti najbolje od oba svijeta: tradicionalnu mudrost Tui Na masaže i suptilnu eleganciju aroma masaže, sve u udobnosti našeg masažnog centra. Prepustite se našim stručnim terapeutima i doživite potpunu harmoniju tijela i uma. Rezervišite svoj termin danas i doživite iskustvo opuštanja koje zaslužujete.

Povezane usluge iz iste oblasti