Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Paket masaža za dvoje - SPORT

Paket masaža za dvoje – SPORT

Duo sport paket u Atrijumu pruža idealan spoj terapeutskih tretmana za parove koji žele kombinovati sportsku masažu i tradicionalnu Tui Na masažu. Ovaj paket je dizajniran kako bi parovi zajedno doživjeli revitalizaciju tijela i uma, pružajući im jedinstveno iskustvo povezanosti i blagostanja.

Sportska masaža za muškarce

Sportska masaža je terapijska tehnika usmjerena na duboke slojeve mišića, koja pomaže u ublažavanju napetosti, bolova i sportskih povreda. Naši stručni terapeuti koriste dinamične pokrete i pritisak kako bi opustili mišiće, poboljšali cirkulaciju i povećali fleksibilnost, pripremajući Vas za nove sportske izazove.

Tui Na masaža za žene

Tui Na masaža je tradicionalna kineska tehnika masaže prilagođena ženama, koja se fokusira na protok energije i postizanje unutrašnje ravnoteže. Naše terapeutkinje koriste pritisak, tapkanje i glađenje duž meridijanskih linija kako bi oslobodile blokade i potaknule opuštanje i revitalizaciju.

Trajanje masaža i cijena paketa

Sportska masaža za muškarce i Tui Na masaža za žene u Duo Sport Paketu traju po 45 minuta, pružajući dovoljno vremena za potpuno opuštanje i oslobađanje stresa. Cijena ovog paketa iznosi 120,00 KM, pružajući izuzetnu vrijednost za kombinaciju vrhunskih terapija.

Zašto odabrati duo sport paket u Atrijumu

U Atrijumu, vjerujemo u holistički pristup zdravlju i blagostanju. Sa Duo Sport Paketom, Vi i Vaš partner možete doživjeti najbolje od oba svijeta: terapijske benefite sportske masaže i tradicionalne Tui Na masaže, sve u udobnosti našeg spa centra. Prepustite se našim stručnim terapeutima i doživite potpunu ravnotežu tijela i uma.

Povezane usluge iz iste oblasti